MALÛL, ENGELLİ VE HAMİLELER 2 GÜN İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

MALÛL, ENGELLİ VE HAMİLELER 2 GÜN İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle pazartesi ve salı günü özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitime ara vereceğini,

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle pazartesi ve salı günü özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitime ara vereceğini, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl, engelli ve hamilelerin idari izinli sayılacağını duyurdu.

Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, İstanbul’da 24-25 Ocak tarihlerinde uygulanacak İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını paylaştı. Yerlikaya’nın paylaşımları şöyle:

“İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca İstanbul’da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile olanlar, 24-25 Ocak tarihlerinde idari izinli sayılacaktır.

İstanbul’da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde 24-25 Ocak 2022 tarihlerinde 2 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.