MANSUR YAVAŞ İZMİR CADDESİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

MANSUR YAVAŞ İZMİR CADDESİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

İzmir Caddesi ve çevresini yeniden canlandıracaklarını ifade eden Yavaş, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle yeniden ayağa kaldırmak” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent esnafıyla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları, talep ve çözüm önerilerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını ziyaret eden Yavaş; bölgenin yeniden canlandırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

 

BÖLGEDE HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELER ANLATILDI

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi ve çevresini canlandırmak için hayata geçirilecek projeleri tek tek anlatırken,“Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak”dedi. Yavaş, Ankara’nın merkezi konumundaki Kızılay ve İzmir Caddesi çevresinde yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de bölgede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir sunum yaptı.

Bölge esnafı ile yapılan toplantının ardından Yavaş; pasajları ve dükkânları da tek tek gezerek‘hayırlı işler’dileklerini iletti.Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Yavaş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

xv7ntvf9pooskwf3eqze0kis.jpg

jbrgwhfqwsfnsvp2059t7c3v.jpg

pxIf0hojkntqymv45njaep8s.jpg

j9aqqbuylpjembd4vfzxhxfk.jpg

gfiwune3nhkvw94r8oelzvjj.jpg

pqx9sw4vtmlvuiryucnghejg.jpg

tvgtlwerdf2rhxen0nmjplqd.jpg

e91swqeirawyokbmvhltfzzo.jpg

nmhk9qm7c3q1logtyrujx2sv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.