MARATON VE SPOR FUARI BAŞLADI

MARATON VE SPOR FUARI BAŞLADI

Bu yıl 12 Kasım Pazar günü 39’uncusu koşulacak Vodafone İstanbul Maratonu öncesi, 9-10-11 Kasım tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Maraton ve Spor Fuarı’nda İstanbullular spor ve teknolojiye doyacak.

9-10-11 Kasım 2017 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye’nin en spor fuarı olan “Maraton ve Spor Fuarı”ndaki,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün standında katılımcılar sporu doyasıya yaşama fırsatı bulacak.

ZİYARETÇİLER DÜNYA ŞAMPİYONU ‘RAMİL GULİYEV’ İLE YARIŞACAK

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya alma başarısı gösteren ilk ve tek Türk atlet Ramil Guliyev 11 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün standında sevenleri ile bir araya gelecek. Ayrıca Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan özel teknoloji koşu simülatörü ile çocuklar animasyonlarla yarışırken, büyüklerde Dünya Şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev ile yarışma deneyimi elde edecek.

BİLARDO USTASI ‘SEMİH SAYGINER’DEN ÖZEL GÖSTERİ

Milli yıldız Dünya şampiyonu Semih Saygıner’de 11 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün standında yer alarak ziyaretçiler için hazırladığı unutulmaz bir gösteri yapacak. Ayrıca milli sporcunun muhteşem gösterisini izlemek için standa gelecek sporseverler, Semih Saygıner imzalı bilardo topunu da kazanma fırsatı elde edecek.

DEMİR YUMRUK ‘ADEM KILIÇÇI’ SEVENLERİ İLE BULUŞACAK 

Mili boksör, Dünya şampiyonu Adem Kılıççı da 11 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün standında bulunarak sevenleri ile bir araya gelecek.

EFSANA BOKSÖR İLE REKORTMEN ATLET FUARDA

Madame Tussauds İstanbul’dan dünyaca ünlü sporcular Muhammed Ali ile Usain Bolt’un figürleri getirtilerek, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü standında ziyaretçilere eşsiz bir an yaşatacak.

DÜNDEN BUGÜNE ‘MARATON MÜZESİ’

Bu yılki maratona özel İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ziyaretçilerle buluşturulacak “İstanbul Maratonu Müzesi” maratonun geçmişten bugüne 39 yıllık tarihini gözler önüne serecek. 39 yıllık madalyalar, göğüs numaraları, tarihi fotoğraflar ve daha fazlası müzede yer alarak ziyaretçilerini bekleyecek.

‘MARATON EXPO CHALLENGE’ İLE YARIŞMA İMKANI

Standa kurulacak sanal gerçeklik teknolojisi ile sporseverler özel parkurda yarışma imkânı bulacak. Ayrıca Maraton Expo Challenge etkinliğine özel gösteri ve şovlar yine İstanbul Maraton Fuarı’ndaki İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün standında yer alacak.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.