Marmara Koşusu'nun galibi Egregious Rock oldu

Marmara Koşusu'nun galibi Egregious Rock oldu

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının katılım gösterdiği yarış, 1600 metre mesafe üzerinden çim pistte koşuldu.

2022 yılı Marmara Koşusu'nu, Yaman Zingal'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Egregious Rock (Luxor - Alfunun / Sadler's Wells) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazandı. Kazım Melike'nin antrenörlüğünü üstlendiği 4 yaşındaki doru erkek safkan, son startları olan ve zaferle ayrıldığı G1 Fatih Sultan Mehmet ve G3 Topkapı Koşularının ardından bu mücadelede de başarılı bir performans sergileyerek üst üste üçüncü Grup koşu galibiyetini elde etti. Başarılı safkanın kaydettiği bu netice toplamda onuncu birinciliğini olarak kayıtlara geçti.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Büyük bir heyecana sahne olan mücadeleye jokeyi Gökhan Kocakaya ile katılan Bright Hope (Torok - Tory Brae Lulu / Hurricane Run) pistten ikincilikle ayrılırken, Time To Shine (Luxor - Chantilly / Whipper) Akın Sözen idaresinde üçüncü oldu. Jokeyi Vedat Abiş ile yarışa katılan Çakırdağlı (Deha - Grand Woman / Unaccounted For) dördüncü sırada yer alırken, Vernazza (Authorized - Dentelle / Mr Sidney) Halis Karataş idaresinde koşuyu beşincilikle tamamladı.

Koşunun galibi Egregious Rock için bitiriş derecesi 1.36.52 olurken, farklar Burun - 1 Boy - 4 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi, Kulübümüz Asli Üyesi Yaman Zingal'a kupasını Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı takdim etti.

Törene Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyeleri Gülnur Gülerce, Tuğban İzzet Aksoy, Hakan Yücetürk, Can N. Güven ve Yüksel Göktürk ile Kulübümüz Asli Üyeleri Kemal Arif Turan, Selman Erdemirci, Ateş Saltukoğlu ve Tayral Tutumlu da katıldı.

 

otbmIk9pjopuhasnlh1lfxe4.jpg

picusllksdfxzbw2tay8mdgx.jpg

nh3wvxxzcqyclpd4sbkuoy2I.jpg

sjpbfbhyxjtzd1uaxq7ny9lv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.