MART AYI KÜLTÜR SANAT PROGRAMI BELLİ OLDU

MART AYI KÜLTÜR SANAT PROGRAMI BELLİ OLDU

Her ay birbirinden farklı etkinliklerle Kağıthaneli vatandaşların sosyo kültürel yaşamına katkı sağlayan Kağıthane Belediyesi’nin Mart Ayı Kültür- Sanat programı belli oldu.

İlçeye kazandırdığı altı farklı kültür merkezi ile aynı anda bir çok farklı mahalle ve noktada kültür – sanat etkinliği gerçekleştirme olanağına sahip olan Kağıthane Belediyesi’nin  Mart ayı kültür- sanat etkinlik programı belli oldu. 

Mart ayı içinde çocuklar ve yetişkinler için; söyleşiden konsere, tiyatrodan sinemaya kadar toplam altmış farklı etkinlik altı ayrı kültür merkezinde vatandaşlarla buluşacak.

Bu ayın dikkat çeken etkinliklerinin arasında bulunan Şems ile Mevlana tiyatro oyununa Gültepe Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. Tebrizli Şems’in ilahi aşka giden yolda Mevlana ile yollarının kesişmesi ve birbirlerini aşk ateşinde pişirerek Hak aşklarına kavuşmasının hüzünlü hikayesinin anlatılacağı oyun 15 Martta tiyatro severler ile buluşacak. 

Gösterime girdiği tarihte büyük bir yankı uyandıran ve Kore Savaşı’nda yaşanan dramatik bir hikayeyi  izleyici ile buluşturan  Ayla filmi de Mart ayının dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alıyor. 16 – 17 ve 18 Mart tarihlerinde üç ayrı gösterimin yapılacağı filme Seyrantepe Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

Söyleşi, konser ve şiir etkinliklerinin yer aldığı Mart ayı programı içinde ‘’Kanayan Yaramız Kudüs’ ve ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ adlı iki de özel program vatandaşlarla buluşacak. 


Kaynak: Kağıthane Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.