“Martı Çocuk Akademisi” yeni sezona “merhaba” dedi

“Martı Çocuk Akademisi” yeni sezona “merhaba” dedi

Pendik Belediyesinin çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Martı Çocuk Akademisi” yeni sezona “merhaba” dedi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle çocuklar hem renkli hem de eğitici dakikalar geçirdi. Açılış programında sahne alan Ömer Akbaba, stand up gösterisiyle çocuklara eğlenceli bir akşam yaşattı. Gösterinin ardından çocuklar için bilgi yarışması yapıldı. Kahoot üzerinden yapılan yarışmada çocuklar dereceye girmek için ter döktü. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelikdüzenleniyor

Martı Çocuk Akademisi, tamamen gönüllü eğitimciler tarafından öğrencilere yönelik ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim programı olarak faaliyetini sürdürüyor. İlkokul 4. sınıf ve ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen akademi; çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla atölye faaliyetleri, sanat kursları, söyleşiler, değerler eğitimi, iyilik çalışmaları, kamp etkinlikleri ve geziler düzenliyor.

p7q8qnkrIs5gwvatyblpfnu9.jpg

he5jowmgevdb4czir6sq9yks.jpg

e8ghyxajzbj0Ilddbksc2rqf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.