Mehmet Akif Ersoy Koşusu’nda zafere ulaşan Head Vorker oldu

Mehmet Akif Ersoy Koşusu’nda zafere ulaşan Head Vorker oldu

Çim pistte 2200 metre mesafede koşulan yarışı; Fevzi Yılmaz’ın yetiştirdiği, Atilla Seriner’in sahibi olduğu, antrenörlüğünü ise Erdal Gökçe’nin üstlendiği Head Vorker (Fast 'N' Famous - Mount Cavell / Vision And Verse) jokeyi Ahmet Çelik’le kazandı. Doru erkek tay son startında Adana Jandarma Koşusu’nu (KV-8) birincilikle tamamlamıştı. Jokey Ahmet Çelik ise bu yıl 21’incisi düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Koşusu’nda dördüncü kez zafere adını yazdırmış oldu.

2023 yılı Mehmet Akif Ersoy Koşusu’nu (Açık-G2) izlemek için tıklayınız.

16 tayın heyecan dolu mücadelesinden, Mehmet Akyavuz idaresindeki Altınsima (Kırdemirkır - Queen Of The Storm / Indigo Red) ikincilikle ayrılırken, Raks Star (Azaraks - Star Leaf / Champs To Champs) Gökhan Kocakaya ile üçüncü, Irish Millions (General Quarters - Kraliçe Hera / Powerscourt) Özcan Yıldırım ile dördüncü, starttan 4 boy geç çıkan Mountain (Halicarnassus - Maraca / Green Tune) ise Ayhan Kurşun’la beşinci oldu.

Çok ağır (5,3) durumdaki çim pistte yapılan koşuda, Head Vorker için bitiriş derecesi 2.27.13 olurken, farklar da 4 Boy - 3 Boy - 7 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

 

ydexmzmjl3bo5Ikrcq8bfani.jpg

oe0ui3fyzggj2nxmsko814xy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.