Mehmet Polat, Huzursuzluklara Son Verelim

Mehmet Polat, Huzursuzluklara Son Verelim

CHP’ye zarar verebilecek İç ve dış odaklara karşı örgütün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, son günlerde CHP'yi yıpratma çalışmalarının yapıldığını bu yüzden örgüte büyük iş

 CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, parti içi dostluk ve dayanışmanın güçlenmesi adına bir açıklama yaptı. Polat açıklamasında, parti içerisinde son zamanlarda çıkan huzursuzluklara meydan verilmemesini isteyerek, bu konuda herkesin birlik ve beraberliği korumasını ve herkesin elini taşın altına koyup, canla başla parti adına çalışmasını istedi.

 
CHP’ye zarar verebilecek İç ve dış odaklara karşı örgütün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, son günlerde CHP'yi yıpratma çalışmalarının yapıldığını bu yüzden örgüte büyük iş düştüğünü belirtti. Polat, " Ancak birbirimizin devamlı 'hangi açığı var' diye aramaktan enerjiyi içte tüketmekten dışa enerji kalmıyor. Ortak bir amacımız olmalı. Tıpkı aile gibi" dedi.
 .
"Hiçbir kimse CHP’nin dokusuyla oynayamaz, örgüt her şeyin üstündedir. Hiç kimse kendi başına buyruk da değildir. Padişah da değildir. Makamlar gelip geçicidir. CHP kimsenin babasının malı da değildir” ifadelerini kullanan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Polat, parti içerisinde son zamanlarda çıkan huzursuzluklara meydan verilmemesini isteyerek, bu konuda herkesin birlik ve beraberliği korumasını ve herkesin elini taşın altına koyup, canla başla parti adına çalışmalarını istedi.
 
Gün birlik beraberlik günüdür. Partimizi Gaziosmanpaşa’da hak ettiği yere getirmeliyiz. Bunuda herkesi kucaklayarak kimseyi dışlamadan yapmalıyız diyen Polat, Çalışma hayatında her geçen gün şartların giderek ağırlaştığını söyledi.
 .
Türkiye'nin sorunlu olmadığı komşusunun kalmadığını öne süren Polat, CHP'nin Atatürk'ün "Yurtta barış dünyada barış" şiarını kendisine temel rehber edindiğini, bu anlayışı savunmaya da devam edeceklerini kaydetti.
 .
Açıklamasında, CHP'de uyum içerisinde çalışmaya ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Polat, örgüte birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 .
CHP'nin iktidar olabilmesi için her türlü güce sahip olduğunu belirten Polat, herkesi partisinin hedefleri doğrultusunda çalışmaya davet ederek kavgadan uzak durmalarını istedi. Polat, "Bizim ihtiyacımız olan birlik ve bütünlük içerisinde olmaktır. Hepimizin gücünü birleştirmesine ihtiyaç var. CHP olarak biz iktidara hazırız" dedi.
 .
Neden CHP’ye ihtiyaç olduğunu birkaç başlık altında özetleyen POLAT şunları söyledi:
 .
"Türkiye rakamlara göre ekonomisi en büyük 16 ülke arasında. Rekabet konusunda ise 80. sırada. İş yaşamında, eğitim düzeyinde çok gerilerde. Bunun nedeni Türkiye’nin iyi yönetilmemesidir. Türkiye, AKP ile beraber Cumhuriyet döneminde en düşük büyüme hızına imza atmıştır. Türkiye, AKP döneminde kalkınmada kötü bir sınav vermiştir. Biz işsizliği önlemeyi vaat ediyoruz. Bunu üretimle yapacağız. Türkiye, tarıma dayalı sanayisiyle iddialı bir ülkedir. Bu iktidar döneminde üreten insanların cezalandırıldığını gördük. Hipermarketlerle bu ülke ticareti yabancılara peşkeş çekildi. Biz esnafa sahip çıkacağız. Gaziosmanpaşa, CHP’nin güçlü olabileceği bir yer. Çok çalışmalıyız, çalışmalarımızı dışa dönük olarak gerçekleştirmeliyiz. Partimize yeni insanlar kazandırmamız gerekiyor”  ifadelerini kullandı.
 .
Polat, açıklamasının devamın da, “Ananı da al git diyen Recep Bey’e, ya da gözünüzü toprak doyursun diyen Sami Güçlü’ye hesap sormak için, 7 kilo süt verip 1 kilo mazot alamayan çiftçinin hakkı için, AKP ak pamuğu kararttı diyen ege çiftçisi ile omuz omuza vermek için, Güneydoğu’da mayınlı arazileri temizleyip gerçek sahiplerine vereceğiz diyen genel başkanımızın hakkı için CHP’ye oy vereceğiz” Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz; ‘eşit temsil, eşit katılım’ talebimizi artırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birinci görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe, bütünlüğü, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu, daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var”  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum