Merhum Asli Üyemiz Adil Tügel'i saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyemiz Adil Tügel'i saygıyla anıyoruz

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak gerçekleştirilecek mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapılacak.

2023 yılı Adil Tügel Koşusu'na, Anadolu Koparan, Bank Account, Good Child, Mr Big Shot, Veni Vici ve Sophianea isimli safkanlar katılacak.
 

Adil Tügel

1925 yılında İzmir'de doğan Adil Tügel, uzun yıllar Altay Spor Kulübü'nde futbol oynadı. Milli Takım forması giyen ve önemli başarılara imza atan Tügel, futbolu bıraktıktan sonra İzmir'de bulunan Altay Lokali ve Ömür Restoran'ın işletmeciliğini yaptı. 1990 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği'nde 8 yıl başkanlık görevinde bulunan Tügel, Altaylım, Grand Child, Little Rascle, Mermi, Patron ve Temple City gibi birçok başarılı safkanı yetiştirdi ve koştu. 1998 yılında aramızdan ayrılan Adil Tügel'i, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

j4iduuex7yrnnqzltxcIpsbw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.