Merhum Asli Üyemiz Dr. İsmail Hakkı Argüden’i saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyemiz Dr. İsmail Hakkı Argüden’i saygıyla anıyoruz

3 yaşlı İngilizlere mahsus, 1300 metre çim pistte koşulacak yarışa şu 12 safkan katılacak; La Bombonera, Uygar Bey, Lady North, Nikko, Odaijini, Dr Aziz, Samurai Kajiki, Vengativo, Beulieu, Special Of Horses, Pleine Lune ve Rocket Fuel.


2022 yılı galibi Ayurnamat

 

Dr. İsmail Hakkı Argüden

1928 yılında İzmir’de doğan İsmail Hakkı Argüden, Ankara Üniversitesi Gülhane Tıp Akademisi’nden mezun oldu. Anestezi ve Reanimasyon üzerine yüksek lisans yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Tabip Binbaşı olarak çalışan Argüden, daha sonra mesleğini serbest olarak da sürdürdü. 1974-1981 yılları arasında İzmir’de özel hastane işletmeciliği yaptı. Uzun yıllar at yetiştiriciliği ile ilgilenen Argüden, Affanbey isimli safkanıyla 1988 yılı Erkek Tay Deneme Koşusunu kazandı. 1989 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. 2009 yılında aramızdan ayrılan İsmail Hakkı Argüden’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

pwbhwjempc6vtavkilf2xdgr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.