Merhum Asli Üyemiz Reha Eken'i saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyemiz Reha Eken'i saygıyla anıyoruz

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlecek yarış, 1500 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapılacak.


2023 yılı galibi Bonny Bomb

2024 yılı Reha Eken Koşusu'na; Anabella, Bonny Bomb, The Beautiful Ece, Bizim İçin, Horror, Operasyon ve Sidneys Star isimli safkanlar katılacak.

Reha Eken

1925 yılında İstanbul’da doğan Reha Eken, Işık Lisesi’nden mezun oldu. Futbol kariyerine 1944 yılında Galatasaray Futbol Kulübü’nde başlayan Eken, 4 kez milli formayı giydi. 1954'te Galatasaray’dan ayrılarak Emniyet Futbol Takımı’nda devam ettiği futbol kariyerini 1955 yılında sonlandırdı. Türkiye Jokey Kulübü’nde İzmir, Ankara, İstanbul Hipodrom Müdürlüklerinin yanı sıra Müşterek Bahisler Müdürü ve Müfettiş olarak görev yaptı. 1991 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Parsat Piston Dağıtım Sanayi AŞ.’de Denetçi olarak görev yapan Eken, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği de yaptı. 2013 yılında aramızdan ayrılan Reha Eken’i, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.
 

wtey3vm9buhsmefd2qknwltz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.