Merhum Asli Üyemiz Utku Doğdu'yu saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyemiz Utku Doğdu'yu saygıyla anıyoruz

19 Mayıs Koşusu (G1) - 20.00

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenecek yarış, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapılacak.


2023 yılı galibi Vincitore

2024 yılı19 Mayıs Koşusu'na şu safkanlar katılacak; Aslan Luigi, Koca Seyid, Oğlum Doruk, Vincitore, Altınsima, Cool Star, Dagmar, Extraction, Ghost Cat ve Oğuzun Rüyası.

19 Mayıs

19 Mayıs 1919, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı gün olarak Cumhuriyet tarihimizde ayrı bir yere sahiptir. Ülkemizde “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanan bu özel günde Türkiye Jokey Kulübü olarak Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Utku Doğdu Koşusu (KV-7) - 20.30

Asli Üyemiz merhum Utku Doğdu adına düzenlenecek yarış, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak 1000 metre mesafe üzerinden çim pistte yapılacak.


2023 yılı galibi Serseri Hat

2024 yılı Utku Doğdu Koşusu'na; Güçlübey Efendisi, Dragons Son, Baldini, İsmetim, Velox, Sumel Kızı ve Sultans Spirit isimli safkanlar katılacak.

Utku Doğdu

1939 yılında İstanbul’da doğan Utku Doğdu, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Yüksek Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar Pereja AŞ.’de Genel Müdür olarak görev yaptı. Has Holding’de İcra Kurulu Üyeliği de yapan Doğdu, 1981 yılında kendi kurmuş olduğu Pakosa AŞ. ve Natürel Kozmetik Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 1987 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen Doğdu, Kulübümüzde çeşitli dönemlerde Denetçiler ve Disiplin Kurulu Üyesi, Disiplin Kurulu Başkanı ve Muhasip Üye olarak görev aldı. 2011 yılında aramızdan ayrılan Utku Doğdu’yu, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.
 

xvux2nk4stpqyItfem1kj7ar.jpg

zepx7ndbdaghli5vzkkfbmoa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.