MHP, İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı

MHP, İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir toplantıyla tanıttı.

 Aday tanıtım toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin videolu mesajı gösterildi. MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş konuşmasında, "Her biri birbirinden değerli 88 adayımızla İstanbul'un huzurundayız. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme konusunda şevk ve azim doluyuz. İstanbul yürüyor, İstanbul Milliyetçi Hareket'in iktidarına yol veriyor. Bizimle yürü İstanbul" dedi. Hükümeti sert sözlerle eleştiren Karataş, “İstanbul AKP'ye oy vermiş, ama AKP İstanbul'a hiçbir şey vermemiştir. İşsizlik, yoksulluk ve gelir dağılımındaki adaletsizlikler felaket boyuttadır. Bunlar yetmiyormuş gibi rüşvet, soygun ve hırsızlık çeteleri devleti bir kanser hücresi gibi sarmıştır. AKP'li iktidar yıllarında yolsuzluk zirve yapmıştır" diye konuştu. Karataş'ın konuşması sırasında salondaki vatandaş ve partililer, “Alparslan Türkeş'in askerleriyiz", “Ülkücü hareket engellenemez" diye sloganlar atıp tekbir getirdi. 









Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.