MHP İstanbul’dan Bizimle Yürü Çağrısı Yaptı

MHP İstanbul’dan Bizimle Yürü Çağrısı Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı İstanbul’da seçim çalışmalarına aday adaylarını tanıtarak başladı.

 Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday adayı tanıtım törenine TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Sayın Meral Akşener, MHP İstanbul Milletvekili Sayın Murat Başesgioğlu, MHP İstanbul Milletvekili Sayın Durmuş Ali Torlak, MHP İstanbul İl BaşkanıSayın Mehmet Bülent Karataş, MYK üyeleri , İl Başkan Yardımcıları ve Yöneticileri, İstanbul İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.




Partililer ellerinde Türk bayrakları ile salona girdi. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı törende MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Mehmet Bülent Karataş konuşma yaptı.






Karataş, “7 Haziran Türk Milleti’nin kurtuluş günü olacaktır” diye başladı sözlerine. Türk Milliyetçiliği hareketinin iktidar yürüşüyüne sonsuz derecede inanmaktayız dedi. İl Başkanı, “Laylaylomla hayat tarzı halini kabullenmemiş bir camiayız. Biz ülkemizi Allah için sevdik, her şeyi Allah için yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.


“İstikbal değil İstiklal mücadelesi veriyoruz”

Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Karataş,”Önümüzdeki süreçte, milletvekili aday adaylarımızın belirlenme süreci var. Bu süreçte MHP liderinin ve teşkilatların oluşturacağı bir yapıyla 300’ü aşkın milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımızın sayısı 88 olacaktır. Bizim milletvekili adaylığına müracaat eden hiçbir dava arkadaşlarımız istikbal değil istiklal mücadelesi vermektedir. Hedefimiz her zaman istiklaldir. Bunu da gerçekleştireceklerine inanıyoruz” dedi.




“İçimize atılan fitne tohumlarına Allah müsaade etmesin”

İl Başkanı Sayın Mehmet Bülent Karataş, seçim sürecine değinerek “Kim seçilirdi, kendi seçilmiş gibi düşünecekler, içimize atılmak istenen fitne tohumlarına Allah müsaade etmesin. Allah’ın yaratmış olduğu kullar olarak biz de içimize akıtılan zehrin yaygınlaşmasına müsaade etmeyeceğiz.” açıklaması yaptı.

“Mustafa Kemal’in CHP’si gitti yerine Dersimli Kemal’in CHP’si geldi”

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş muhalefet partisi CHP’ye de yüklendi. Karataş, “CHP’nin kuruluş felsefesi Türk Milliyetçiliği üzerinedir. Ama Türk Milliyetçiliği’nden uzaklaşmış bir CHP ile karşı karşıyayız. Mustafa Kemal’in CHP’si gitmiş, yerine Dersimli Kemal’in, Hüseyin Aygünlerin CHP’si gelmiştir. “ dedi.

“Yeni Türkiye değil bölgesinde güçlü Türkiye”

Karataş, seçmenlere çağrı yaptı “AKP ve CHP’ye oy veren seçmenlere sesleniyoruz. Gelin sizi dinen istismar edenlere sandıkta cevap verelim. Gelin sizi cumhuriyet değerleriyle, Atatürkle istismar edenlere sandıkta cevap verelim. Hep birlikte yeni Türkiye değil, bölgesinde güçlü Türkiye’yi oluşturalım. “ dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Mehmet Bülent Karataş’ın konuşmasının ardından İstanbul aday adayları kürsüye çağırıldı. Aday adayları ve İl Başkanı Karataş partilileri selamladı. Karataş daha sonra da bu kez sadece kadın aday adayları ile partilileri selamladı. Kadın aday adaylarının sayısının 60 olduğu açıklanırken bu rakamın daha önceki seçimlere oranla daha yüksek olduğu belirtildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.