MHP Kağıthane de, Ali Derindağ MYK üyeliğine seçildi

MHP Kağıthane de, Ali Derindağ MYK üyeliğine seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin olağan kongresinde Kağıthane’den tanıdık bir isim, Ali Derindağ MYK üyeliğine seçildi

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin olağan kongresinde Kağıthane’den tanıdık bir isim, Ali Derindağ MYK üyeliğine seçildi. Yerel seçimlerde Kağıthane’den belediye başkanı adayı olan Ali Derindağ, önemli bir performans göstererek dikkatleri üzerinde toplamıştı. Ali Derindağ’ın Genel Merkeze adım atması, teşkilat tabanı tarafından da sevinçle karşılandı.Derindağ, Kağıthaneli seçmenler tarafından da yıldızı istikrarlı olarak parlayan siyasetçi olarak değerlendirildi.


DERİNDAĞ, ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI

MHP’nin İstanbul  2. Bölgede tanınan isimlerinden işadamı Ali Derindağ Genel Merkeze milletvekilliği aday adaylığı müracaatında bulundu.Geçen yerel seçimlerde MHP’nin  Kağıthane Belediyesi Başkan adayı olan Derindağ, hem teşkilat tabanı, hem de tüm seçmenler tarafından tanınması kendine bir avantaj sağlıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ocağından yetişen ve başarılı çalışmalara imza atan Ali Derindağ, MÇP Kağıthane’nin kurucu ilçe başkanlığı ünvanını da taşıyor. Geçen dönemlerde il başkan yardımcılıkları görevlerinde de bulunan siyasetçi işadamı Ali Derindağ, teşkilat tabanının yanı sıra Genel Merkez yetkililer tarafından da seviliyor, yaptığı çalışmalarla da takdir topluyor. Ali Derindağ’ın 2. Bölgeden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şu sıralar teşkilat çalışmalarının tümüne katılarak arazide katkı sağlayan Ali Derindağ, belediye başkan adaylığındaki çalışmaları da kendisine özel bir avantaj sağlıyor. Özellikle Kağıthane seçmeni Ali Derindağ’ın projelerini yakından takip etmişti. Ali Derindağ, yerel seçimlere  rakiplerine göre sonradan katılmasına rağmen önemli bir tanıtım çalışması gerçekleştirerek arayı kapatmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.