MHP Kağıthane, oda başkanları ile kahvaltıda buluştu

MHP Kağıthane, oda başkanları ile kahvaltıda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı istikrarlı olarak çalışmalarına devam ediyor

Haber: Sadabad Haber: Fotoğraf: İstanbul Ses

Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı istikrarlı olarak çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretleri ve ev sohbetleriyle araziye inen Milliyetçi Hareket partisi Kağıthane Teşkilatı, toplumun önde gelen kuruluş temsilcileri ile de kahvaltılı toplantılar yaparak bir araya geliyor. Muhtarlar, Stk temsilcilerine geçtiğimiz günlerde kahvaltı veren MHP, son toplantısını Kağıthane’nin yerel basını ve oda başkanlarıyla yaptı. Kağıthane Belediyesi Kır Kahvesinde yerel basın ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Mhp’liler, bu toplantıların devam edeceğini ifade ettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ayhan Maden, 7 Haziranda yapılacak seçime hazır olduklarını, milletin sabırsızlıkla MHP iktidarını beklediğini söyledi. Maden bu seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak devletin bölünmez bütünlüğünün Mhp’nin sigortası altında olduğunu ifade ederek 7 Haziranda iktidara geliyoruz şeklinde konuştu. Kağıthane’de çalışmalara hızla devam ettiklerini söyleyen Başkan Ayhan Maden, Katılan konuklara da ayrıca teşekkür etti.

Kimler katıldı;

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kahvaltılı toplantısını Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan  Mutlu, gazetemizin genel yayın yönetmeni Cemil Öğütcü İstanbul Ses Gazetesi yayın yönetmeni Kasım Aydın

Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan Maden, yerel seçimlerde Kağıthane Belediye Başkan Adayı olan eski il başkan yardımcısı ve Kağıthane MÇP kurucu ilçe başkanı  2. Bölge Milletvekili aday adayı işadamı Ali Derindağ, İl Başkan Yardımcılarından Yüksel Karakaya, Güven Adıgüzel, il yönetim kurulu üyesi  Nafız Küçük, Selahattin Koçarslan  1. Bölge Milletvekili aday adayı Sabri Şenel, ilçe  başkan yardımcıları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.