MHP Kağıthane'den Cem evi ziyareti

MHP Kağıthane'den Cem evi ziyareti

Derindağ, “Seçilip, göreve gelmemiz durumunda Kağıthane’de kesinlikle din, dil, ırk ayrımı yapmadan, toplumu ayrıştırmak bir yana,biz toplumu kaynaştırmak için çalışacağız, çaba göstereceğiz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağıthane Belediye Başkan adayı Ali Derindağ,seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP Kağıthane Belediye Başkan adayı Ali Derindağ, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan Maden ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karacaahmet Cem Evi, Kağıthane Seyrantepe Şubesi’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Mahmut Kurt ve dernek yöneticileriyle sohbet ettiler.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, Dernek Başkanı Mahmut Kurt, MHP’li aday ve yöneticileri dernekte görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alevi dernekleri oyarak bütün siyasi partilere eşit mesafede duruyoruz. Elbette, bizim de beklentilerimiz, taleplerimiz var. Bu taleplerimize karşılık bulacağımız siyasi hareketi desteklemeyi düşünüyoruz. Tüm üyelerimiz özgür iradeleriyle sandığa gidecekler. Ama oluşan bir kanaat var. Bunun sandığa yansımalarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP Kağıthane Belediye Başkan adayı Ali Derindağ,seçimlerde gerçekleri ve ülkenin durumunu anlatmak adına, toplumun her kesimi ile diyalog kurduklarını, beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.