MHP Kağıthane'nin seçim büroları hizmete giriyor

MHP Kağıthane'nin seçim büroları hizmete giriyor

MHP Çeliktepe – Emniyetevleri seçim iletişim merkezi Açılışı coşkulu oldu.

 MHP Çeliktepe – Emniyetevleri seçim iletişim merkezi Açılışı coşkulu oldu. Teşkilatın, partililerin  ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen seçim bürosu açılışının açış konuşmasını ilçe başkanı Ayhan Maden yaptı. Maden inşallah 7 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatacaklarını ifade ederek  bu seçimler MHP’nin zaferi ile sonuçlanacak dedi.davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Maden 42 gün boyunca gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.



MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, 2. Bölge milletvekili adayı Ali Derindağ, MYK Üyeleri,  İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve çok sayıda üst düzey yöneticisinin katıldığı açılış proğramında konuşmalar yapılarak Ak Parti Hükümeti sert bir dille eleştirildi. Coşkunun hakim olduğu açılışta MHP Teşkilatını bütünleştiği ve heyecanlı olduğu görüldü. Sıkça sloganların atıldığı proğramın ardından kurdele kesilerek hizmete giren seçim iletişim merkezinde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.











Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.