Milli Ağaçlandırma Günü’nde Tuzla’dan Atatürk’e yeşil vefa

Milli Ağaçlandırma Günü’nde Tuzla’dan Atatürk’e yeşil vefa

Tuzla Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 144 fidanı toprakla buluşturdu. Atatürk’ün 57 yıllık ömrüne ithafen 10 Kasım öncesinde Karacabey Caddesi’ne 57 fidan dikilirken, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde ise ebediyete intikalinin 87’nci yılı anısına Yayla Mahallesi’nde 87 fidan dikimi gerçekleştirildi.

“GELECEK NESİLLER, BUGÜN DİKTİĞİMİZ BU FİDANLARDA BÜYÜYEN UMUTLARI GÖRECEK”

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, “Her fidan, sadece doğaya bir nefes değil, Atatürk’ün bizlere bıraktığı değerlerin, Cumhuriyetimizin kazanımlarının ve gelecek nesillere aktardığımız umudun sembolüdür Tuzla Belediyesi olarak doğayı korumaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Gelecek nesiller, bugün diktiğimiz bu fidanlarda büyüyen umutları görecek” dedi.



 

 

 

ug7pgxsvcdbdjlby04eyxfle.jpg

iqpljedk6pb5wutotfzqnab7.jpg

4dwgmyum0excstkavnpnIwox.jpg

cm4lm3ftbzlf8ahuke9z0e2j.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.