MİMAR SİNAN ÇARŞISI’NI EKİN UZUNLAR KONSERİYLE HİZMETE AÇTIK

MİMAR SİNAN ÇARŞISI’NI EKİN UZUNLAR KONSERİYLE HİZMETE AÇTIK

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ve başkanımız Hilmi Türkmen katılım sağladı.

Başkanımız açılışta yaptığı konuşmada, “Gelişmiş ülkelerde şehirler meydanlarıyla meşhurdur. Meydanlar bir şehrin önemli bir kimliğidir. Biz de bu bakış açılısıyla Üsküdar Belediyesi olarak meydanlarımızı genişletme çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da bu meydanların sayılarını çoğaltmaya devam ediyoruz. Burası 17 bin m2’lik güzel bir meydan, alt katı büyük bir otopark. Şehrin tam kalbinde bir çarşımız var artık. Hem de bunu şehrin silüetini, estetiğini bozmadan yaptık.” İfadelerini kullandı.

Mimar Sinan Çarşısı’nın açılışında Üsküdar’ı Karadeniz ezgileriyle büyüleyen Ekin Uzunlar, “Üsküdar’da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu Üsküdar’daki ilk konserim değil. Üsküdar’da konser vermekten büyük keyif alıyorum. Tarihe, sanata ve sanatçıya sahip çıkan ve destek olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e bir sanatçı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki Üsküdar var.” dedi.

clq8bkyztgnh5vIplafmubi3.jpg

hmgfdr4yIn0vg7tjirsyfaub.jpg

jxh20n4uclvyfwrgtkihzynq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.