MİMAR SİNAN MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU

MİMAR SİNAN MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU

Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından yenilendi.Ataşehir Belediyesi muhtarlıkların daha kaliteli şartlarda hizmet ve..

Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Ataşehir Belediyesi muhtarlıkların daha kaliteli şartlarda hizmet verebilmeleri için muhtarlık binalarının yenilenme projelerine destek veriyor.

YEDPA tarafından alan sağlanan Mimar Sinan Muhtarlığı’nın yapımını ise Ataşehir Belediyesi gerçekleştirdi.

Tamamen modern bir görüntüye kavuşan yeni muhtarlık binası 60 metrekare içerisinde; 1 oda, 1 bekleme salonu, 1 mutfak ve 1 lavabodan oluşuyor.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Şahin Acar yaptığı açıklamada, “Eski binamızda kiradaydık, zor şartlarda ödüyordum. Mahallemize bir muhtarlık binası kazandırdıklarından dolayı Ataşehir Belediyesi ve YEDPA yönetimine teşekkür ediyorum. 11 binden fazla nüfusu olan mahallemizin hemen merkezinde; sağlık ocağının, caminin yanında hizmet vereceğiz. Ataşehir’e yakışır bir binaya kavuştuk” dedi.  

Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aysel Tekin yeni muhtarlık binasını ziyaret ederek Muhtar Şahin Acar’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.


Kaynak: Haberin Nabzı / Ataşehir










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.