MOBİL VETERİNER ARACIMIZ “VETBÜS” SAĞLIK HİZMETİNİ MİNİK DOSTLARIMIZIN AYAĞINA GETİRİYOR

MOBİL VETERİNER ARACIMIZ “VETBÜS” SAĞLIK HİZMETİNİ MİNİK DOSTLARIMIZIN AYAĞINA GETİRİYOR

Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz hayvanlar için mobil veteriner hizmetimiz Vetbüs, başkanımız Hilmi Türkmen’in açılışı ile yola çıktı.

Başkanımız Hilmi Türkmen açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Özellikle bugüne özel çok özel bir proje ile vatandaşlarımızın karşısındayız. Biraz önce bir misafirimizin de dediği gibi ‘bir bu eksikti’ gerçekten çok önemli bir eksik. Maalesef başka bir yerde yok ben duymadım. Vetbüs yani mobil hayvan hastanesi bugün itibariyle Üsküdar’da hizmete girmiş durumda. Bu hayvan hastanenizin içerisinde Minik Dostlar Kliniğimizde hangi üniteler varsa aynıları mobil olarak burada da var. Kan alma cihazımız var, yoğun bakım ünitemiz var, ameliyathanemiz var, hayvanlarımızı muhafaza edeceğimiz alanlarımız var. Bu otobüsümüz her gün ayrı bir mahallemize gidecek, o mahallede vatandaşın kolay ulaşabileceği bir noktaya bu aracı park edeceğiz vatandaşlar hayvanlarını getirecekler tedavilerini yapacağız. Vetbüsümüz Üsküdar’daki tüm mahalleleri, sokakları tek tek dolaşacak. Hasta, bakıma muhtaç ya da kaza geçirmiş ise hemen ekiplerimiz bu Vetbüs’te gerekli tedavilerini yapacak. Ameliyatsa ameliyat yapacak. Vetbüs sadece Üsküdar’da değil, İstanbulumuzun da diğer ilçelerine de gerektiğinde sağlık hizmeti götürecek. Sel, yangın ya da afet gibi büyük olaylarda da yardıma muhtaç can dostlarımızın yanında olacak.” dedi.

Vetbüs’ün açılış programında üniversite öğrencileri kedi evi boyaması gerçekleştirdi. Boyaması yapılan kedi evleri belediyemizin ekipleri tarafından Üsküdarımızın çeşitli noktalarına yerleştirilecek.

8jzlakqvn5zpmxdjxgfnqwfo.jpg

3zmrwqzduh8gs1kn2oatmvvp.jpg

ht2giyaobpbxrsnnmz74k8xo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.