Muhacirler İftar Sofrasında Buluştu

Muhacirler İftar Sofrasında Buluştu

Her akşam toplumun bir kesimiyle iftar sofralarının bereketini paylaşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in konukları bu kez Pendik’te yaşayan muhacirler oldu.

Her akşam toplumun bir kesimiyle iftar sofralarının bereketini paylaşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in  konukları bu kez Pendik’te yaşayan muhacirler oldu. Başkan Şahin: “Biz Müslümanların ancak kardeşler olduğunu, kardeşlerin de imkânlarını paylaştıkları zaman kardeşliklerini göstereceklerini biliyoruz.” dedi.

Savaşlar ve iç karışıklıklar sebebiyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan başta Suriyeliler olmak üzere Türkmen, Özbek, Tacik ve Iraklı mazlum muhacirler 15 Temmuz Şehit Camii yanına kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. İftar yemeği öncesi misafirlerine hitap eden Başkan Şahin, Ramazan bereketini sağlayacak şeyin dostlarla beraber bir arada yapılan iftarlar olduğunu ifade etti. Başkan Şahin şöyle devam etti: “Bu sofralarda yapacağımız dualarla şehrimizde, ülkemizde ve yeryüzünde hakkın hâkim olması, zulmün durması için iftar vaktinde hep beraber Cenabı Hakk’a yakaracağız. Biz Müslümanların ancak kardeşler olduğunu, kardeşlerin de imkânlarını paylaştıkları zaman kardeşliklerini göstereceklerini biliyoruz. Sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.