Muharrem İnce, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı açtı

Muharrem İnce, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı açtı

İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “ 10 bin dolar maaş alan siyasetçiyi niye araştırmıyorsun? Biden ile milletten gizli saklı hangi görüşmeleri yaptınız?“ dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı açtı. Şişli'deki açılış töreninde konuşan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. “Peşin peşin Erdoğan’ı uyarıyorum" diyen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"14’ünde Biden ile görüşeceksin. Sorularımı peşin peşin soruyorum. Afganistan ve Ukrayna’da jandarmalık görevini kabul ettin mi? S-400’lerin parasını verdik anahtarını teslim ettin mi? Yoksa İncirlik’te Amerikalılara mı teslim edeceksin? O S-400’lerin parasını millet verdi. Amerika başkanıyla görüşmeden önce Mavi Vatan'dan vazgeçtin mi vazgeçmedin mi? Milletten gizli saklı hangi görüşmeleri yaptınız? Mavi Vatan’da Ege’de, Doğu Akdeniz’de var mıyız yok muyuz? Filistin’le İsrail arasında arabuluculuğu Türkiye Sisi’ye verdi mi vermedi mi? Mavi Vatan Ege’de ne yapacak? 14’ünde Biden’dan FETÖ’yü isteyecek misin istemeyecek misin? Peki papazı gönderdin FETÖ’yü alamadın. Doğru düzgün istedin mi? İstedin vermediler mi? O zaman neden papazı verdin.” 

“BİZ ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”

Muharrem İnce, erken seçime hazır olduklarını söylerken de "18 Eylül’de kurultayımızı yapacağız. Varsa yüreğiniz gelin yapalım. Bizim korkumuz yok” diye konuştu.

"BELEDİYEDE ÇATI ADAYI TUTAR, AMA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ÇATI ADAYI DOĞRU DEĞİL"

İnce, çatı aday tartışmalarına da değindi. İnce, "Belediyede çatı aday tutar. Çünkü tek turlu. Ama Cumhurbaşkanlığı seçimi 2 turlu. 50+1 almak lazım. O zaman çatı aday doğru değildir. "Bu Erdoğan çok güçlü, birleşelim yenelim" diyorlar. Öyle bir şey yok” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.