Muhtar Seval Özkan’dan, Belediye başkanına ziyaret

Muhtar Seval Özkan’dan, Belediye başkanına ziyaret

Sahrayıcedit Mahalle Meclisi Kadıköy Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı Seval Özkan ve beraberindeki Sahrayıcedit Muhtarlık Mahalle Meclisi Üyeleri Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nı ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Seval Özkan hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de Mahallemizin sorunlarını ve taleplerimizi konuştuk, ayrıca Mahalle Meclisimizin kuruluşu ve çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımında bulunduk dedi.

Muhtar Seval Özkan'a eşlik eden Sahrayıcedit Mahalle Meclisinde görev yapan mahalle sakinleri de kendilerini tanıtarak taleplerini iletti. Başkan Şerdil Dara Odabaşı da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yaşadıkları sorunları aktardı. Kadıköy Kent Konseyi altında Mahalle Meclisi oluşumları için çalışma yapıldığını bunu önemsediğini söyledi.

Muhtar Seval Özkan da vatandaşların yönetime katılımı için demokrasinin temel taşı Muhtarlıkların yönetiminde mahalle meclislerinin hem dayanışmanın sağlanması hem de güvenlik gibi konularda da önemli olduğunu ve bunları düşünerek 2011 yılında Sahrayıcedit Mahalle Meclisini kurmak üzere yola çıktığını ve 1 yıl gibi bir sürede tüm sokak temsilcilerinden oluşan Mahalle Meclisini 22 Nisan 2012 de açtıklarını ve o günden beri de bunu yürüttüklerini aktardı.

84438177-2504646146313577-4150360875334631424-o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.