Murat Alp, “Kâğıthane’ye sevdalı ve talibiz”

Murat Alp, “Kâğıthane’ye sevdalı ve talibiz”

MHP Kâğıthane belediye başkan aday adayı Murat Alp, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, "Kâğıthane’ye hak ettiği değere kavuşturacak, hemşerilerimizle yaşanılabilir bir Kâğıthane inşa edecek kadroları oluştu

MHP Kâğıthane belediye başkan aday adayı Murat Alp İstanbul Ses Gazetesi’nden Kasım Aydın’a yaptığı açıklamada, Kâğıthane’ye sevdalı ve talibiz. Kâğıthane siyasetinin öksüz muamelesinin son bulacağı, üretken belediyecilik anlayışımızla MHP farkını yaşatma onuru ve gururunu hemşerilerimizle hep birlikte yaşayacağız" dedi. 

Kısaca kendisinden bahseden başkan aday adayı Murat Alp, “ MHP Kâğıthane ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum ayrıca 27.dönem milletvekili adayıydım. 12 yıldır Kâğıthane’de oturuyorum, Kâğıthane’nin bütün sorunlarını biliyoruz; sahada olduğumuz ve insanlarla iç içe olduğumuz için. Kâğıthane’de yapılacak çok iş var bundan dolayı bu yolu tercih ettik.  Şu an aday adayıyız ama aday olduğumuz takdir de bütün hemşerilerimize yapacağımız tüm işlerin projelerini  tek tek anlatacağız ve herkesin desteklerini  isteyeceğiz” dedi.

Kâğıthane’de en büyük sorun çarpık kentleşme diyerek Kâğıthane’nin en büyük sorununu gündeme getiren Murat Alp, “ En büyük sorunumuz şu anda Kâğıthane’de kentsel dönüşüm, hiçbir mahallede doğru düzgün gençlerimizin ve çocuklarımızın veya ailelerimizin oturacağı yer yok,  bütün her taraf taş yığını olmuş” dedi.

Murat Alp, “ Bütün Kâğıthaneli hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum.  Siyasette her zaman için herkese elimiz açık gönlümüz açık yolumuz açık. Biz siyasete girerken şu parti bu parti olarak düşünmüyoruz bütün Kâğıthanelilerin belediye başkanı olacağız hemşerilerimizin oylarına talibiz. Aday olduğumuz takdirde inşallah tüm Kâğıthaneli vatandaşlarımızın oylarını bizden yana kullanır” dedi. 

Alp Group, Alp Group Şirketler Topluluğu,  Kağıthane Belediye Başkan Adayı, MHP Kahramanmaraş, Milliyetçi Hareket Partisi, Murat Alp Kağıthane, Murat Alp MHP, Murat Alp MHP Kağıthane, Murat Alp Kimdir?, Belediye Başkan Aday Adayı Murat Alp, murat alp, murat alp Kağıthane, murat alp mhp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.