Murat Hazinedar kendi villasına imar değişikliği istedi

Murat Hazinedar kendi villasına imar değişikliği istedi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İmar yasasına aykırı yaptığı iddia edilen villasının bulunduğu sokağın 1/ 1000 plan değişikliği meclise getirdi

Kendi tapulu malı için imar değişikliğini meclise getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Beşiktaş İlçesi, Balmumcu Mahallesi, 42 pafta, 454 Ada ile 456-457 adalar arasında kalan Itri Sokağa ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. 7 seçim dönemi Haziran ayı   3. Toplantısında, Belediye Başkanı Murat Hazinedar kendi yeri için plan değişikliğini  gündeme aldı

Beşiktaş halkının büyük bir rahatsızlık duyduğu imar değişiklik planı sosyal medyada duyulur duyulmaz büyük tepki ile karşılaştı. CHP Genel merkezi’ni telefon yağmuruna tutan Beşiktaş halkı CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak. “Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Kendisi için değil millet için daha fazla çalışması gerektiğini “ ifade ederek uyarılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.