Murat Hazinedar, "Milletin verdiği emaneti millet alır"

Murat Hazinedar, "Milletin verdiği emaneti millet alır"

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partililer ve Beşiktaşlılar, Beşiktaş Belediyesi önünde. Karara tepki gösterdi

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, kararın ardından son dakika önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Belediyesi önünde toplanan kalabalığa seslenen Murat Hazinedar, "Milletin verdiği emaneti millet alır" dedi

İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, karara belediye önünde yaptığı bir basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Hakkındaki 'FETÖ' iddiaları ile ilgili olarak "Ailemde ya da sülalemde değil terör örgütü olan bir cemaate herhangi bir cemaate üye bulamazlar" ifadelerini kullanan Hazinedar "İktidarın bu terör örgütünü meşru gördüğü, 17-25 Aralık'tan önce dahi avukat ve iş adamı kimliğimle bu gruplar, terör örgütünün organizasyonuyla minnacık, nokta kadar bir ilişkimiz ne siyaseten, ne ticareten ne sosyal olarak bir iletişimim olmamıştır" dedi.

"Yerel belediyecilik tarihinde görülmemiş sayıda inceleme ve araştırmaya tabi tutulduk" diyen Hazinedar, bugüne dek belediye hakkında 180 kez inceleme yapıldığını ancak hiçbir suç tespit edilmediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.