Murat Kapan,Emekçi kadınları ağırladı

Murat Kapan,Emekçi kadınları ağırladı

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Umut Treni 100 kişilik Emekçi Kadınlar ile Maltepe İn-Cafe’de bir araya geldi.

Engelli aileleri, zor şartlarda hayat mücadelesi veren kadınların katıldığı kahvaltıya Dernek Başkanı Burhanettin Güler ve yöneticilerin yanı sıra Kahvaltıya  maddi ve manevi olarak büyük destek veren Murat Kapan eşiyle katıldı. Düzenlenen etkinliğe Maltepeyi Seviyoruz Gönüllüleri adına Yunus Güler ve Cihan Nur Erbay, Gamze Kümbetlioğlu, Behlül Balcı Katip, Halis Yıldız, Sakine Akova, Yeşim İlker katıldı.

Kahvaltıya katılan Emekçi kadınlara dernek tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. Kahvaltıda konuşma yapan Dernek Başkanı Burhanettin Güler, herkesin kadınlar gününü kutlayarak , Burada gerçek, hayatın her alanında yaşam savaşı veren kadınlarla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Kahvaltımızın oluşmasında bize büyük destek veren, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, kahvaltımıza katılarak bizi sevindiren  iş adamı Murat Kapan’a ve katkılarından dolayı bütün gönüllü arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 8 Mart kadınlar gününde söylemlerden çok burada gördüğümüz gibi gerçek yaşam mücadelesi içinde olan sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bundan sonrada her sorunda yılda bir değil her gün yan yana olmaktan gurur duyacağız”dedi.
İş Adamı ve Siyasetçi Murat Kapan Dünya kadınlar gününü kutlayarak, “Böyle güzel bir kahvaltıda sizlerle olmaktan çok memnun oldum, bunun için Umut Treni Derneğine ve bu kahvaltıya katılan tüm kadınlara teşekkür ederim. Bu günün anlamı büyüktür ve buradaki kahvaltıda bu anlamı daha da pekiştirmektedir, umudum odur ki kadına şiddetin son bulduğu daha eşitlikçi daha özgür bireyler olarak yaşamlarını sürdürebildikleri güzel günler yaşamanızdır.  Bu Yaşadığımız toplumda her zaman sizlerin yanında olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.