MUSEUM OF THE MOON TÜRKİYE’DE İLK KEZ BEŞİKTAŞ KONSERLERİNDE

MUSEUM OF THE MOON TÜRKİYE’DE İLK KEZ BEŞİKTAŞ KONSERLERİNDE

Ay’ı hiç bu kadar yakından görmüş müydünüz?

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Festivali kapsamında Ayın muhteşem ışığı altında şarkılar söylemek ve filmler izlemek üzere tüm komşularını Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’na bekliyor.

LukeJerram’ın yarattığı Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan Museum of the Moon, NASA Astroloji Bilim Merkezi tarafından oluşturulan ayın devasa görselleri (yaklaşık 21m genişliğinde) kullanılarak hazırlandı.

Avustralya’dan İrlanda’ya dünyanın birçok ülkesinde sergilenen Museum of the Moon devasa boyutuyla ilk kez Türkiye’ye geliyor!

Museum of the Moon ücretsiz olarak Beşiktaş Festivali'nde!

Ay’ın ve ay ışığının muhteşem ambiyansı 15 Eylül itibariyle Beşiktaş Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir hafta boyunca ücretsiz olarak görülebilecek. Museum of the Moon, 15 Eylül'de gerçekleşecek Yıldızlararası (Interstellar) film gösteriminden sonra 16 Eylül'de ay ışığı altında Bülent Ortaçgil konseriyle devam edecek.

Nil Karaibrahimgil, Duygu Soylu, Jülide Özçelik ve Tuluğ Tırpan Trio orkestrasıyla aynı ayın altında şarkılarını söyleyecek.

rizaakpolat2-338x600.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.