MÜSİLAJ İLE İLGİLİ BİR EYLEM PLANI HAZIRLADIK

MÜSİLAJ İLE İLGİLİ BİR EYLEM PLANI HAZIRLADIK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısıİbrahim Orhan Demir, müsilaj sorunuyla ilgili bir eylem planı oluşturduklarını ve hafta içinde bunu açıklayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir, müsilaj sorunuyla ilgili bir eylem planı oluşturduklarını ve hafta içinde bunu açıklayacaklarını söyledi. Demir, "3 ay içerisinde de bu eylem planının aktörleri ve paydaşları kesin olarak belli olacak ve inşallah bu müsilaj dan hep birlikte el birliği ile kurtulacağız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Marmara’daki müsilajı konuşmak ve paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunmak için Kalamış Sahili’nde Marmara için "Şimdi ve Acil" Forumu’nu düzenledi.

İki saat süren foruma CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kadıköy Belediye BaşkanıŞerdıl Dara Odabaşı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, çok sayıda çevre dernekleri ve vatandaşlar katıldı. Forumun moderasyonunu CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Doğa ve Kent Hakları Komisyonu Başkanı Güler Işıkcevahir üstlendi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da kısa bir konuma yaparak, "Siyasetçi olarak bulunduğumuz alanlardaki görevli arkadaşlarımız olarak üzerimize düşeni öğrenebilme anlayabilme adına çok kıymetli. Bu süreçte Cemal hocamıza çok teşekkür ediyorum bizleri bilgilendirdiği için’’ dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.