Mustafa Ataş, CHP Kâğıthane ilçe örgütü ile buluştu

Mustafa Ataş, CHP Kâğıthane ilçe örgütü ile buluştu

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kâğıthane örgütü ile Kâğıthane Sosyal Tesislerinde partililerin yoğun katılımıyla sabah kahvaltısında buluştu.

 Kendi yöneticimizi kendimiz seçersek, yarınlar daha aydınlık olur söylemi ile CHP Kâğıthane ilçe örgütünün karşısına çıkan, İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Ataş, Kâğıthaneliler yoğun ilgi gösterdi.

Kahvaltı programına, Kâğıthane ilçe başkanı Şükrü Parlak, ilçe başkan yardımcısı Cabbar Kement, CHP Bayrampaşa ilçe başkanı Hasan Mutlu, meclis üyeleri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.


İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Ataş, yaptığı konuşmada, “ Ön seçim olursa Milletvekili aday adayıyım. Ben ön seçimi çok önemsiyorum. Bu parti kurumsallığı tamamlanmalıdır. Seçim zamanı gelince, seçimin nasıl olacağını asla konuşmamalıyız. Biz halen bu tartışmaların içindeyiz. Ön seçimin dışında hiçbir yere talip olmayacağım. Boyun eğmem, beni vekil yapın demem. Benim  boyun eğeceğim Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütüdür. Bir başkasına asla boyun eğmeyeceğim” dedi

Çok samimi bir ortamda geçen sabah kahvaltısın da, Kâğıthane ilçe örgütü İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Ataş’ı tanıma fırsatı buldu










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.