Mutluluğa Açılan Yollar Çoğalıyor

Mutluluğa Açılan Yollar Çoğalıyor

Adana’nın dört bir yanında asfaltlamaçalışmalarını aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, YaseminCaddesi’ndeki asfaltlama işlemini tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetineaçtı.

Yeşil Bulvar’dan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na gelişistikametindeki Yasemin Caddesi’nde 9 bin 379 ton asfalt serme çalışmasıgerçekleştirildi. Kaldırım ve bisiklet yolu çalışmaları da tamamlanan YaseminCaddesi’nde peyzaj ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan başlayıp, Kozan Yolu Buruk Mezarlığı’nınilerisine çıkan Yasemin Caddesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar’ın kent trafiğini rahatlatması açısından önem verdiği projeler arasındayer alıyor.

Adana için önemli bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunuyaşadıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, halkı büyük projelerle buluşturmayadevam edeceklerini kaydetti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakımve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Ahmet Zenbilci Bulvarı, Deliçay-ErkanKoleji yolu, Ray Sokak ve Üniversite Yolu’nda da çalışmalarına aralıksız devamediyor.

f209bkaImykwszujcqbd3lny.jpg

0vkfvpxwbjzpnjumwf9t7elq.jpg

erqp0vwcb1xnzon6mjui5lzj.jpg

lobi7tefuhyp4oapncwsxma5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.