Nepal’den Fas’a fotoğraflarla bir yolculuk

Nepal’den Fas’a fotoğraflarla bir yolculuk

Sekiz sanatçının fotoğraflarından oluşan “Zaman, Mekan, Şehir ve İnsan” başlıklı sergi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.

Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, sekiz sanatçının eserlerini buluşturan “Zaman, Mekan, Şehir ve İnsan” isimli karma fotoğraf sergisi Maltepe Belediyesi Prof.Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergide bir yıl önce fotoğraf sanatıyla ilgili çalışmaları için bir araya gelen sanatçı Bülent Selçuk, Dilek Özdemir, Hülya Erdivan, Nihal Araptarlı, Saime Öztürk, Sebahat Bahşi, Serpil Karadağ ve Tümay Tuğhan Erol’un, Nepal, Hindistan, Gürcistan, İtalya, Fas, İzmir, Tunceli, Didim, İstanbul seyahatlerinde çektikleri fotoğrafları, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

21 EKİM’E KADAR TSKM’DE

İlk karma sergilerini Prof.Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden fotoğraf sanatçısı Bülent Selçuk, çalışmalarıyla amatör fotoğrafçılığı ileriye götürmek istediklerini belirterek Maltepe Belediyesi’ne sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kültür Sanat Koordinatörü Kubilay Erdelikara sanatçılara Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç adına el yapımı tabak takdim etti. Sergide sanatçıların dünya ve Anadolu’daki şehirleri ve günlük hayatı fotoğrafladığı çalışmaları yer alıyor. Sergi 21 Ekim’e dek Galeri Maltepe’de ziyarete açık olacak.




 

Tarih : 11.10.2022 Haber Fotoğrafları

fkwxjqoy2cmz4q6g1x5hvueg.jpg

xqmIdbhdcf6eittl5evqpagh.jpg

14up95pqm2fbhmcthujlrdbv.jpg

hz62051loxlbkvqI9opsxfc7.jpg

pvckvykz3rjwult0qmr5pelh.jpg

hkwys6t1fd45ej2irfqo7oes.jpg

fu0bwzjoeqncogw5lp9audmq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.