NEVŞEHİR’İN KADIN VALİSİİNCİ SEZER BECEL, TRAFİK DENETLEME NOKTASINDA VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

NEVŞEHİR’İN KADIN VALİSİİNCİ SEZER BECEL, TRAFİK DENETLEME NOKTASINDA VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, bayram günü sokaklara çıktı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile birlikte trafik denetim noktalarını...

NACİİŞLER

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, bayram günü sokaklara çıktı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile birlikte trafik denetim noktalarını ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel, vatandaşların bayramını kutladı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, bayramda tatil için Kapadokya bölgesine gelen ve kontrol noktasında durdurulan sürücü ve yolcularla sohbet etti. Vali Sezer Becel’i karşısında görenler kendisinin vali olduğuna inanamazken, bazı kadın sürücü ve yolcular ise bundan gurur duyduklarını söylediler.

Vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutlayan ve trafik kurallarını hatırlatan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, daha sonra Devlet Hastanesi ile 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Hastalara "geçmiş olsun" dileklerini iletip bayram kutlaması yapan vali Sezer Becel, sağlık çalışanları ile tek tek tokalaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.