Newmarket’te July Festival sona erdi

Newmarket’te July Festival sona erdi

 

İngiltere’de sezonun en önemli sprint koşularından olan ve tarihte daha önce Green Desert (1986), Anabaa (1996), Oasis Dream (2003) gibi isimlerin de kazandığı G1 July Cup bu yıl July Festival’in son gününde gerçekleştirildi. Sonucu merakla beklenen yarışı Andrew Balding’in antrene ettiği Alcohol Free (No Nay Never – Plying / Hard Spun) jokeyi Rob Hornby ile kazanmayı başardı.

G1 July Cup’ı izlemek için tıklayınız.

15 Ağustos 2020 tarihinde Newbury’de katıldığı koşuyu kazanarak kariyerine başlayan Alcohol Free, G1 July Cup ile birlikte kariyerinin 14. startında G1 Cheveley Park,  G1 Coronation ve G1 Sussex Stakes’in ardından 4. Grup 1 zaferini hanesine yazdırırken, toplam galibiyet sayısını ise 6’ya çıkardı

Jokey Rob Hornby ise 8 Temmuz Cuma günü şampiyon dişi tay Inspiral’ın ilk mağlubiyetini aldığı G1 Falmouth Stakes’i Prosperous Voyage ile kazanırken ertesi gün G1 July Cup’ı da yine sürpriz bir safkanla kazanarak Newmarket’te unutulmaz bir July Festival yaşamış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.