Nilüfer Hatun Koşusu'nu Kızılcapınar kazandı

Nilüfer Hatun Koşusu'nu Kızılcapınar kazandı

4 yaşlı safkan Arap kısraklarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1500 metre mesafe çim pistte yapıldı.

2022 yılı Nilüfer Hatun Koşusu'nda jokeyi Kadir Tokaçoğlu ile boy gösteren, Cengiz Deniz'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Kızılcapınar (Uçanoğlu - Gülerana / Dayıbey) pistten galibiyetle ayrılan safkan oldu. Kaan Güneş'in antrenörlüğünü üstlendiği kır kısrağın bu birinciliği kariyerinin ilk Açık koşu zaferi olarak kayıtlara geçerken, toplamda beşinci galibiyeti oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Son metreleri büyük bir heyecana sahne olan yarışa jokeyi Mertcan Çelik ile katılan Canım Çıtır (Sarraf - Çıtır / Ünsal.2) ikincilik elde ederken, Hayalet Şehir (Kıbrıslı - Akad Prensesi / Vural) Fatih Rüstem Bebek idaresinde mücadeleyi üçüncü tamamladı. Jokeyi Gökhan Kocakaya ile koşuda boy gösteren Mavi Deniz (Kaizbert - Üzüm Tanesi / Saruhanağa) dördüncü olurken, Bornovalım (Baba Mevlüt - Cemresu / Antepli) Bekir Mert Mırık idaresinde sıralamanın beşinci basamağında yer aldı.

Koşunun galibi Kızılcapınar için bitiriş derecesi 1.38.38 olurken, farklar Baş - Boyun - 1/2 Boy - Baş şeklinde sonuçlandı.

 

rpigud62jzhxa58etmro3uxf.jpg

oqo5xa3gkIbt9ix2u6drzfyf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.