Nurullah Genç Esenyurtlulara Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Nurullah Genç Esenyurtlulara Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Esenyurt’ta okurlarıyla buluştu.Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ramazan Söyleşileri’ etkinliğine konuşmacıolarak katılan yazar, şiirleri ile dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında şair ve yazarProf. Dr. Nurullah Genç’i okurlarıyla bir araya getirdi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndegerçekleşen sohbete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda okurlarınayağmur, ‘Siyah gözlerine beni de götür, Rüveyda ve Gülümse şiirlerini okuyarak,anılarını anlatan Genç, Esenyurtlulara sanat dolu dakikalar yaşattı. Konuşmasındahiçbir insanın kalbinin kırılmaması gerektiğini vurgulayan Nurullah Genç,yaşadığı zorluklardan bahsetti ve şiirlerini yazarken yaşamının hangibölümünden esinlendiğini de anlattı. Vatandaşlar ile sohbet eden Genç,okurlarına kitaplarını da imzaladı.

“Kültür veMedeniyet Paylaşıldıkça Çoğalır”

Kültür ve medeniyetin paylaşıldıkça çoğalacağına vurgu yapan Gençşöyle konuştu: Bizleri kalbinize misafir ettiniz. Son derece mutlu olduk. Nezihbir izleyici karşısında 1 saate yakın şiir okuma fırsatım oldu. Şiirlerin hatıralarınıda okurlara anlattık. Kültür medeniyet paylaşıldıkça çoğalır. Biz, güzellikleripaylaşan ve güzellikleri çoğaltan herkese kapımızı açmak ve onlara doğru koşmakzorundayız. Bu manada tekrardan bizleri buraya davet eden Belediye Başkanımız KemalDeniz Bozkurt’a teşekkür ediyorum.”

m6ys9spvezfjugpqIhtaihkl.jpg

vjmykqyoebz7hjc8kqebo45g.jpg

oak0ftsx4brqomumxdkh7ppa.jpg

uvqkgaptfvzyls1nopdnqxex.jpg

xljv1ejnwlpsxg3wd5mfaphy.jpg

mcsylIu7xmvvnq1jitbdpwyb.jpg

w8polxfvm5sjc0bgaygzsvw9.jpg

7w6fp8sznyuIgdcqrrjtupl1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.