O Bölgeye İlaç ve Medikal Malzeme Desteği Sürüyor

O Bölgeye İlaç ve Medikal Malzeme Desteği Sürüyor

İlk günden beri deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren EsenyurtBelediyesi, depremzedelere medikal malzeme desteği sağlamanın yanında sahadaki10 sağlık personeli ve hasta nakil ambulansıyla Hatay’ın köylerini tek tekgezerek sağlık hizmeti veriyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için alandayoğun bir çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, bölgeye ilaç ve medikal malzemedesteği de sağlıyor. İlk günden beri deprem bölgesinde olan ve arama kurtarmaçalışmalarında enkazdan çıkarılan yararlılara ilk müdahaleyi yaparakhastanelere naklini gerçekleştiren sağlık ekipleri, Hatay’da göreve devam ediyor.Belediye bünyesinde görev yapan 10 sağlık personeli, belediyenin tahsis ettiğihasta nakil ambulansıyla, Esenyurt’tan gönderilen ilaç ve medikal malzemedesteklerini depremzedelere ulaştırmak için köyleri tek tek gezerek sağlıkhizmeti veriyor.

“ÜlkemizinYanındayız”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un ilk günden beridepremzedelerin yaralarını sarmaya çalıştığını söyleyen Esenyurt BelediyesiHasta Nakil Birimi Şefi Ersoy Lale, “Bütün birimlerimiz ilk günden beridepremin olduğu bölgedeler. Biz de bir ambulans ve sağlık ekibiyle orada destekveriyoruz. Burada kalan ekipler de eczanelerden, sivil toplum kuruluşlarındangelen ilaçları topluyor. İlaçları kalp, kolesterol, tansiyon diyesınıflandırarak deprem bölgelerine gönderiyoruz. Elimizden geldiği kadardepremzedelere yardımda bulunuyoruz. Tüm ülkemizin başı sağ olsun, geçmiş olsundiyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Ülkemizinyanındayız. Hep beraber, birlik ve beraberlik içinde inşallah bu süreciatlatacağız” dedi.

xg1n0I3khc5yew94emgszpaj.jpg

tqwpyemkbp7lzo3fivmxdvts.jpg

qr0icoytcbsdvrIewentlx49.jpg

ddsnn2sxhbylq18r3aexgcvz.jpg

sgg9xuiIfpfj1lshuqm36bdo.jpg

y0zbumrkydnrIecmnpdxw7qx.jpg

khdbgsea0oznzqwmuxdfblvj.jpg

hIhw9xlr23bmldadpg5juc6e.jpg

0swi5twh8eacdrqeotbcgluv.jpg

wkyh3xcc1nvsxfo5au2mIebs.jpg

pgvtwfjrmmbscuuey8tqrwak.jpg

syat9tgIiyrwdnhn6jzkufec.jpg

n4dardq1lyxhs03w6jpf8emu.jpg

t01u8nqlfy2jdgzvs4btgwuz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.