Öğrenciler Bilim Ve Sanat Atölyeleri İle Tanıştı

Öğrenciler Bilim Ve Sanat Atölyeleri İle Tanıştı

Esenyurt Belediyesi’nin çocukları bilime ve sanata yönlendirmekamacıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden öğrenciler, robotikkodlamadan drama eğitimine kadar birçok farklı branşla tanışma fırsatı buldu.

Esenyurtlu çocukları bilim ve sanata yönlendirmek amacıyla hayatageçirilen Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden Feyyaz Berkerİlkokulu öğrencileri, bilim ve sanatla dolu bir gün geçirdi. Üniversiteiçerisinde yer alan drama eğitimi, zekâ oyunları ve matematiksel beceri, deneyve bilim, robotik kodlama gibi atölyelerde etkinlik yapan öğrenciler, bu sayedeilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanları tanıma fırsatı buldu.

“FarkındalıkEğitimi Gerçekleştirdik”

Amaçlarının çocuklara farkındalık kazandırmak olduğunu belirtenEsenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi Koordinatörü Özkan Korkmaz şöylekonuştu: “Çocuk Üniversitesi, içerisinde 32 atölyeyi barındıran bir kampüsmodeliyle geliştirdiğimiz bir proje. Burada çocuklarımıza farklı alanlarda yenibir model deniyoruz. Çocuklar deneylerle güncel hayatı yakalayabiliyorlar.Bugün burada bir farkındalık eğitimi gerçekleştirdik. Ziyaret amacıyla başvuranokulumuzun öğrencilerini misafir ettik. Onlara birkaç mini atölye düzenledik.Velilerimizin ve hocalarımızın desteğiyle güzel bir gün oldu.”

“Adımızı Yazdırdık”

Oğluyla birlikte Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden Yeşim Erdoğan,“Geldik, gezdik ve atölyeleri gördük. Çocukların burada çok mutlu zamangeçirdiklerine şahit oldum. Kayıtlar başladı ve biz de adımızı yazdırdık.Burada gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunuz” dedi.

4c3ykfp0ey2qpowfwczb5rdv.jpg

t0b1oqwlwpd2Igcpmd4gtzfk.jpg

wdav08qet29dr5osmqmjxnko.jpg

dmkgtapooqi4hslnfl5vdbaI.jpg

ikfraw02btj5qphzcesxno8v.jpg

8jIvdbegosougxwriyvn5f3j.jpg

4zcb5nsycmrar6hljafbq8dz.jpg

phaelu2joxlvz1Irtscpuf0n.jpg

rd6eufftybhvlzolcqnwmeia.jpg

kkbhtosazgryfnIj41wc2tuu.jpg

xjrdgplcha4xywq0km391nep.jpg

gldkaoul5kmyi0vrje4hnyn3.jpg

qdkbganzjkcznvtrmmbf57fv.jpg

uc5k6rlanw1rte3suc8dobg7.jpg

kdyu2cehgkul7qxozea4vnri.jpg

gevx3bgu5rhkjxbo7e9wlqjd.jpg

kb4mkr5dg9mepzoz1lsv3eqd.jpg

gvuz4dny1mpxewkemvq0ljrr.jpg

07zfvbmpshtzgrl2uxwgo1h6.jpg

dkd2urhmjtsxrocww5k7ux8v.jpg

uzlonf9xdh8csarvdgwmpaig.jpg

0eyncibnhkvh132zdgtsacjw.jpg

alc7vq8y6tb0i54fvahjdnmk.jpg

bbehys3rq82v6mmszlofryaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.