Öğrenciler Depreme Karşı Bilinçleniyor

Öğrenciler Depreme Karşı Bilinçleniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda deprem tahliyetatbikatlarına ve depreme karşı bilinçlendirme eğitimlerine aralıksız olarakdevam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler,Esenyurt’ta bulunan okulları tek tek dolaşarak hem deprem bilinci eğitimiveriyor hem de deprem tahliye tatbikatı yapıyor. Olası bir İstanbul depreminriski en aza indirmek amacıyla yürütülen çalışmalarda öğrencilerbilinçlendiriliyor. Ekipler, öğrencilere deprem öncesinde ve sonrasında yapılmasıgerekenler hakkında bilgiler verirken, öğrencilerde bu eğitimlerin kendilerineçok şey kattığını ifade ediyor.

“TatbikatlarımızDevam Edecek”

Deprem bilinci eğitimlerinin ve deprem tahliye tatbikatlarının tümokullarda devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi Afet İşleri MüdürüGülşah Daş, “İlçe genelindeki okullara giderek, öğrencilere deprem hakkındabilgilendirmeler yapıyoruz. Çocuklara deprem bilinçlendirme eğitimi vererek,deprem öncesi ve sonrasında yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Tüm bueğitimlerin yanı sıra deprem tahliye tatbikatı yaparak anlattığımız teorikbilgileri uygulamaya döküyoruz” dedi.

l8ox510bac4t6xzsrekvswvd.jpg

spnskj0fewxuth9damvI21ri.jpg

utrpcl87inb9hpq4zsgoabyn.jpg

gplwrnccbyvb8qkef0otnwjf.jpg

d2lvjgcmwxsxhcybe35dIp4k.jpg

zb9mw2pIunse0tjugsjimhpo.jpg

situ5uk7jIztngepchpbmoaw.jpg

njkdthbotvl1rdsbxcxkefym.jpg

okgwfIs6ajg7h4laqvwbn0x2.jpg

frelbpxb06mnyzyaqohghwrm.jpg

fz16arymobw4zevlwiv3uhl9.jpg

qat57cx6j2eIqus8jzkraspx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.