ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bakırköy Belediyesi Gençlik Merkezi, Cemevi ve Kültür Merkezi ve mahallelerimizde bulunan Etüt Merkezlerinden faydalanarak üniversitelere yerleşen öğrenciler Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

Bakırköy Belediyesi’nin eğitime katkı çalışmaları kapsamında yürüttüğü üniversiteye hazırlık kurslarında ve etüt merkezlerinde sınava hazırlanan öğrencilerin bu yıl başarı oranı yüzde 94’e yükseldi. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na ders ve etüt desteğiyle hazırlanan öğrenciler, çalışmalarını ‘Bakırköy Belediyesi Gençlik Merkezi’ (BAKGEM), ‘Cemevi ve Kültür Merkezi’ ve mahallelerimizde bulunan Etüt Merkezlerinde sürdürdü.

Tıp, Mühendislik, Hukuk ve daha birçok yüksek idealleri olan gençlerin sınava hazırlandıkları yerler arasında Bakırköy Cemevi ve Kültür Merkezi sağladığı olanak ve imkanlarla ön plana çıktı. Rahat ve sessiz bir ortamda ders çalıştıklarını, merkez içerisinde bulunan kütüphaneden faydalandıklarını bu sayede üniversite sınavlarında başarıya ulaştıklarını söyleyen bir grup genç Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu, mühendislikten mimarlığa, tıptan hukuka kadar birçok dalda üniversite kazanan öğrencileri tebrik ederek “En büyük teşekkür sizlerin ideallerinize ulaşarak, faydalı birer birey olmanızdır. Bu yıl yüzde 94 başarıyla üniversiteye hazırlık kursları verdiğimiz BAKGEM öğrencileri ve sizler başta olmak üzere tüm çocuklarımıza sağlıklı, başarılı bir eğitim hayatı diliyorum.  Ücretsiz verdiğimiz bu hizmetlerin faydalarını görmekten onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.