Öğrencilere karnelerini Başkan Ahmet Cin verdi

Öğrencilere karnelerini Başkan Ahmet Cin verdi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı tüm yurtta olduğu gibi Pendikli eğitim kurumlarında da sona erdi. Pendik 147 bin öğrenci karne aldı. Belediye Başkanı Ahmet Cin, bu yıl Pendik Merkez İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Kaymakam Dr. Hülya Kaya, Garnizon Komutan Vekili Albay Aydın Erdinç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz’ın da katıldığı tören, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Ardından öğrenciler yıl sonu gösterilerini sundu. Etkinlikte çeşitli dallarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

“Belediye olarak eğitime desteğimiz sürecek”

Törende konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’in genç bir nüfusa sahip olduğunu vurgulayarak eğitime verdikleri desteklere değindi. İlçede 25 yaş altında 220 bin gencin yaşadığını ifade eden Başkan Ahmet Cin: “Gençlerimizin yetişmesi bizim için çok önemli. Öğrencilerin yetişmesine katkı sunan tüm öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Belediye olarak bundan sonraki süreçte de eğitime desteğimiz sürecek. 2 yıldır üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere yardımda bulunmuştuk. Bu yıl da Pendik’te oturan tüm öğrenci kardeşlerimize 5 bin TL’lik yardım yapacağız.” dedi.

Programda konuşan Kaymakam Dr. Hülya Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz da öğrencilere tatillerini ekranlardan uzak kitap okuyarak, bisiklete binerek arkadaşlarıyla vakit geçirme tavsiyesinde bulundu.

 

 

 

q1otpk8s0y3bdbazxe5mwytr.jpg

f8reoyphndspdfexqu2zowt7.jpg

szvnn4ktmxbjgera9fyxuhd0.jpg

ye3scaffbz7mhlprIuycotkq.jpg

yewkwunegfujtmx1rbp9v0ld.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.