ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

09 Ekim 2023

Küçükçekmece Belediyesi, ilçede kayıtlı ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kırtasiye yardımları kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 3 bin öğrenciye, kırtasiye malzemesi dolu çanta hediye edildi.

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, her yıl öğrencilere sağladığı kırtasiye malzemesi desteğini bu yılda sürdürüyor. İlçede 1000 ilkokul, 2000 ortaokul ve lise olmak üzere toplam 3000 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı.

Kırtasiye setinin içerisinde; çanta, kalem kutusu, makas, kurşun kalem, suluboya, defter, silgi, kalemtıraş ve cetvel seti gibi öğrencilerin temel ihtiyacı olan ürünler bulunuyor.

Kemal Çebi: Öğrencilerimiz ve ailelerimizin her zaman yanındayız

2023-2024 eğitim -öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’ Geleceğimiz, yarınlarımız ve ümidimiz olan çocuklarımızın sağlıklı ve eksiksiz bir şekilde eğitim almaları en öncelikli konularımızın başında geliyor. Bu çerçevede eğitimde fırsat eşitliği ilkesini göz önünde bulundurarak, eğitim yatırımlarımıza devam ediyoruz.  Bu yardımı gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarına veriyoruz. Başvuran vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görev yapan yetkili personeller tarafından inceleniyor ve buna göre gerçek ihtiyaç sahipleri belirleniyor. İmkânı olmayan Küçükçekmeceli öğrencilerimiz ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

eI5lzhokjc0smq4ypv8aetfy.jpg

wlrf5v7ractunfI0jwgzhsam.jpg

oiz9Ieut4qeyvr725cdhaswg.jpg

c3utlfsg4horx6xcqubmqk7d.jpg

ry5okvqmnkhpxvbpIobwt4ew.jpg

adccrfbnhpklhkxetbm27gsm.jpg

mykjlrrez3gt8aIjeuautosn.jpg

brrdn0hdgqqg7zpf4fzytbus.jpg

1liqt2vrjh8zr3anfgcpt7qo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.