Öğrencilerin karne sevincini paylaştı

Öğrencilerin karne sevincini paylaştı

Belediye Başkanı Ahmet Cin Mahir İz İlkokulu ve Sülüntepe AÇEM’deki karne törenlerine katıldı. Kaymakam Dr. Hülya Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz’ın da eşlik ettiği törenlerin ilki Mahir İz İlkokulu’nda düzenlendi. Okulun özel eğitim, anaokulu ve 1. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Başkan Ahmet Cin ardından Kaymakam Dr. Hülya Kaya ile birlikte karneleri dağıtarak “Öğretmenleri emeklerinden,öğrencileri ise başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“Gençlere büyük yatırım yapıyoruz”

Tören sonrası öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Ahmet Cin Pendik’in çok dinamik bir nüfusu olduğunu ifade ederek “39 ilçede en fazla yatırım yapan ilçe konumumuzu koruyoruz. Bütçemizin yüzde 45’ini yatırımlara ayırıyoruz. Gençlere yönelik büyük yatırımlar yapıyoruz. 16 kütüphanemiz var. Bunların sayısını 20’ye çıkarıyoruz. Ayrıca 14 olan spor komplekslerimize 2’sini daha ekliyoruz.” dedi.

Mahir İz İlkokulu’ndaki törenin ardından Sülüntepe Aile Çocuk Eğitim Merkezi'ndeki (AÇEM) programa geçen Başkan Ahmet Cin burada minik öğrenciler ve aileleriyle biraraya geldi. Öğrencilere karnelerini veren Başkan Ahmet Cin, öğrencilerin aileleriyle birlikte eğitim görmesi açısından AÇEM’leri çok önemsediklerini, Pendik’teki 7 AÇEM’de 1000 civarında çocuğun eğitim gördüğünü söyledi.

nuagxduzmh2cqgyjpbvlsIkk.jpg

xpowrd9sttv1djgwzkulq62i.jpg

o5gyk762cvyIgx0enzroidpq.jpg

sigavkcluy9zs28h3daI4myc.jpg

obtetkmp7uzflkfqp4ynwaom.jpg

16doxm2t3vjywplgkkcybia8.jpg

fymqe0xurxiythIhq36plokg.jpg

sghquboj63ikwceynl9aj0fr.jpg

w5ogkkmfbduuoiajvgfx29ss.jpg

jwbmfya41h6gcb0xdu8vsrez.jpg

ehtrfmlpsnudwsa1xtkdrq5v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.