Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

“Esenyurt’taki 350 Bin Çocuk ve GençSize Emanet”

Esenyurt’takiokullarda eğitim veren öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyladüzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi. Programa katılan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, öğretmenleri her alanda desteklemeye devamedeceklerini söyleyerek “Ülkemize yaptığınız hizmetler ve bize kattıklarınıziçin hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Esenyurt’taki 350 bin çocuk vegenç sizlere emanet” dedi.

EsenyurtBelediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okullarda eğitimveren öğretmenler için ‘Müzik Dinletisi’ etkinliği düzenledi. Esenyurt Nikah Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte öğretmenler, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt ile birlikte halaylar çekti, oyunlar oynadı. Onlar için hazırlanan gecede gönüllerince eğlenenöğretmenler yılın stresini de attı. Geleceğin mimarı öğretmenlerle tek tekgörüşen Başkan Bozkurt, günlerini kutlayarak eğitim alanında kendilerine hertürlü desteği vereceklerini söyledi.

“Emekleriniz İçin Minnettarız”

Bir öğretmençocuğu olarak eğitimcilerin çektiği sıkıntıların farkında olduğunu belirtenBaşkan Bozkurt şunları ekledi: “Çok önemli bir iş yapıyorsunuz, zira bizim için anne ve babalar içinçok değerli. Esenyurt’ta 0-19 yaş arası çocuklar ve gençler sizlere emanet. Gençlere vereceğiniz eğitim, ahlâk, cesaret ve öz güven, aslında gelecekte nasılyaşayacağımızın en önemli göstergesi. Dolayısıyla bu süreci ne kadar doğruyönetirsek geleceğe o kadar umutla bakarız. Gençlerimiz birbirini ne kadarolduğu gibi kabul ederse, barışık ve bir arada yaşarsa geleceğe o kadar güvenle bakarız. Birlik veberaberliğimizin, geleceğimizin teminatı gençlerdir. Onun da emanetçisisizlersiniz. Ben bugüne kadar göstermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkürediyorum, iyi ki varsınız, bundan sonraki süreçte biz de elimizden ne gelirseher zaman yanınızda olacağımızı taahhüt ediyoruz. Emekleriniz içinminnettarız.”

“Çok Güzel Bir Gündü”

Çok eğlenceli birgece geçirdiklerini ifade eden Döndü Sıltav, “Bugün çok güzel bir gündü. Başkan ve başkan yardımcılarımızla halaylarçektik, günü böylesonlandırmak da ayrıca güzeldi. Çok eğlenceliydi. Aslında bize bir gün yetmez,her gün öğretmenler günü. Başkanımızın konuşmalarıyla da kendimizi daha değerlihissettik. Her şey için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

pefo8fladkuo5yrelw7qsvts.jpg

rzxpojmvvIqg2lyr3n7cbyxt.jpg

d0zqi15z2axnp4ehrjbkwhgf.jpg

vg4lpjr8zimlgvnqeIdujebn.jpg

tgafeuyy3oxob7rscqk2g1cf.jpg

0mbt51skciIupceo7ryajhqt.jpg

xchbizrt5Ioyw97jpwqsn4kg.jpg

zzabrm29nxlpgfecilotqwkj.jpg

zumligkqbhom8s3s62pojx5c.jpg

penr1so2dtvnztz9uojrgxh3.jpg

zantw7pzhikxod2vsIr4uclu.jpg

kssqigqznlkue3cfow0yyb1v.jpg

ygfmvdlez6wjnqhhskqerc5a.jpg

25f9ysvtjgewlnsckybronkI.jpg

xdoehizjnkwh2b5Iuf4r3twa.jpg

8cxav17qzld0u5pbwm2tbIwy.jpg

rtgwszpnysqx0aozjbvu7hxo.jpg

flqw6dyInjk8escbj7lnst2d.jpg

lq4tfeer8kvwsqubozyxpo26.jpg

7w0i2wbkh8zasajty9ekd4bj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.