Oktay Aksu Sarıyer belediyesine aday adayı olduğunu açıkladı

Oktay Aksu Sarıyer belediyesine aday adayı olduğunu açıkladı

Oktay Aksu, 31 Mart 2024 belediye seçimlerinde CHP'den Sarıyer belediye başkanlığına aday oldu.

Oktay Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıyer ilçe merkezine gelerek adaylık beyanını ilçe yönetimine sundu.

Oktay Aksu, 31 Mart 2024 'te yapılacak seçimlerde tüm hizmetlerde katılımcılığı, şeffaflığı, halkçılığı, eşitliği ve adaleti yansıtacaklarını vurguladı ve şunları söyledi:

Kendime çok güveniyorum ve cesaretimi bana güvenen siz dostlarımdan alıyorum. Konuşmasına, sen varsan başka hiçbir şeye gerek yok sözleriyle başlayan Sarıyer Belediye başkan aday adayı Oktay Aksu, "Her gün çirkinleşen siyaset arenasında temiz kalmak çok önemli. Sizleri arkamda görmek bana moral veriyor" dedi.

Gücüm ve sorumluluklarım artıyor. Uzun yıllardır Sarıyer'de yaşayan biri olarak Sarıyer'in sorunlarını biliyorum. Biz, özünde insan olan sosyal belediyeciliği savunan bir zihniyete sahibiz, belediyecilik insanları mutlu etme sanatına sahiptir. "İnsanlık sevgisi yoksa belediyecilik yapamazsınız" dedi.

 Aksu, sosyal belediyeciliğin yoksullara yardım etmek, çaresizlerle uğraşmak, evsizlere ve mazlumlara destek olmak anlamına geldiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Belediyecilik çöp toplamak, kaldırım yapmak, taşları taşımak, parkları temizlemek, asfalt döşemek değildir. Hayatı kolaylaştıran, hayattan keyif almayı mümkün kılan, birlik ve beraberliği artıran çözümler üretmektir. Kısacası amaç daha mutlu bir Sarıyer yaratmaktır” dedi.

 Oktay Aksu, "Garipçe'den Hisar'a, Ayazaga'dan Kısırkaya'ya kadar bütün sokaklarını bildiğim Sarıyer'e hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden buradayım. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerden başlayarak Boğaziçi bölgelerimize kadar Sarıyer'in her bölgesine eşit ve ayrım yapmadan hizmet etmek istiyorum. Sarıyer'in en büyük sorunu mülkiyet: Nüfusun yüzde 70'i gecekonduda yaşıyor. İnsanların torunları olsa da yerlerine bir türlü çiviyi çakamıyorlar. Biz yerel yöneticiler bu sorunu çözmek için buradayız. "Çöp toplayıp. Asfalt döşe ile olmuyor zaten bunu herkes yapıyor" dedi.

 Oktay Aksu, "Sarıyer'de işsizlik var, geçim sorunu var, şimdi de Sarıyer'de trafik sorunu var. Otopark sorunu var, mülkiyet sorunu var, Sorunlarla ilgilenen mercilere başvuracağız." Her şeyi sizin yararınız için yapacağız. Bilin ki, sizin olanı kimseye yedirmeyeceğiz. Sarıyer’in bir anayasası olacak ve önceliğimiz planlı kentleşme.  Şu ana kadar böyleydi, bundan sonra da böyle devam etsin demiyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. "Sarıyer'in sosyal kişiliğine saygı duyacağız" dedi.

 CHP beni çok gururlandırdı; bana üç dönem meclis üyesi, bir dönem başkan yardımcısı ve milletvekili adayı olarak görevler verdi. Bunlar çok onurlu makamlardır. Öncelikle partime teşekkür etmek istiyorum. Çok şükür bunları yaparken en ufak bir sorun yaşamadık. Zihnimiz açık ve net olarak karşınızda duruyoruz. "Zaten bu benim en büyük varlığım" dedi.

 Oktay Aksu "Size vefa borcum var, bana çok yardımcı oldunuz, size yatırım yapmak, size hizmet etmek, sizinle çalışmak istiyorum. Bugün sizlerin desteğiyle belediye başkanlığına aday olduğumu duyuruyorum. İstanbul'un incisi Boğaz’ın efendisi Sarıyer’e belediye başkanlığa aday olduğunu açıklıyorum” dedi

03.jpg

dsc-1972-800x530.jpg

dsc-1926-800x530.jpg

dsc-1925-800x530.jpg

dsc-1988-800x530.jpg

dsc-1928-800x530.jpg

dsc-1988-800x530-001.jpg

dsc-1947-800x530.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.