Oktay Yılmaz, Kağıthane’ye umut oluyor

Oktay Yılmaz, Kağıthane’ye umut oluyor

Oktay Foto işletmeciliği ile ismini Kâğıthane’ye duyuran, Ayrıca Efes düğün salonu işletmeciliğini yapan Oktay Yılmaz şimdi ’de Çağlayan’da Sayısal loto, Milli Piyango bayiliği alarak Kağıthane halkına umut olmaya başladı

Konuyla ilgili olarak konuşan İşletmeci Oktay Yılmaz, “Oktay Stüdyo olarak yüzlerce mutluluğa tanık olduk bugüne kadar. Bazen küçük bir delikanlının sünnet fotoğraflarını çektik maşallah diyerek. Bazen de iki yüreğin ortak mutluluğu, birlikte yürüyebilecekleri sonsuz bir yolun ilk adımı olan; düğün fotoğraflarını çektik. Mutluluklarında bizimde imzamız olsun istedik. Sizinle güldük ve sizinle büyüdük. En özel anlarınızı fotoğraflarımızla ölümsüzleştirdik. Efes Düğün salonu işletmeciliği ile birlikte anılarınızda hep olduk. Şimdi ’de sizlere bir umut olmak için Sayısal Loto, Milli Piyango bayisi açtık ’dedi

Sayısal Loto Milli Piyango bayiliği hakkında kısa bir bilgi veren Oktay Yılmaz, “Oktay Foto ve Sayısal Loto işletmemizi aynı çatı altında Çağlayan Son durakta cadde üzerinde birleştirdik. Talebin yüksek olması nedeniyle başvuruda bulunarak Milli Piyango, Şans oyunları bayiliğini aldık ve hizmet vermeye başladık.Aldığımız sayısal loto bayiliği ile iddaa sever bahisçilerimiz artık Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara gibi şans oyunlarını da bayimizde oynayabilecekler.” dedi.

Makinenin oynadığı kuponlara ikramiye vurmasının daha büyük olasılık olduğunu söyleyen Oktay Yılmaz, “Müşterilerimiz, buradan bilet aldıklarında kazanma şanslarının daha fazla olduğunu biliyor. Açıldığımız günden itibaren müşterilerimize şans oyunlarından kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.