OKUL YOLLARI ARTIK DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

OKUL YOLLARI ARTIK DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından günlük yaşamın devam ettiği bölgelerde beton asfalt çalışmalarına devam ediyor.

                             

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler okulların da açılmasıyla birlikte öğrencilerin ulaşımının daha rahat sağlanması için öncelikle nüfus yoğunluğu artan ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde beton asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Antakya ilçesine bağlı Üçgedik ve Alazi Mahallesi’nde 5 km’lik yolun asfalt yapımına başlanmıştı. Ekiplerin özverili çalışmaları ile Üçgedik Mahallesi’nden başlanan çalışmalar Alazi Mahallesi çıkışından tamamlanacak.

 

Yetkililer, Üçgedik Mahallesi’ndeki yol sorunun çözüldüğünü Alazi Mahallesi’nde ise en kısa zamanda çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

 

Mahalle sakinleri yol asfaltlama çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere tüm ekiplere teşekkür etti.

 

 

 

NOT: Haberin video ve fotoğraflarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

 

https://we.tl/t-DlYULTrPeF

 

https://we.tl/t-IQGbfdbLL5

 

oI6hc1hn3suqopxwpaekmlyb.jpg

klqnbgIv2uadt9qhfrjpyv3a.jpg

hcgvyqxzj3d0torkzpfqnbvI.jpg

vu5ftd9ophku8zw3nqIcb4rh.jpg

nyjqp49b6cwq1oopcxkedhbj.jpg

gotnfwlny7bpefdi5jz341hh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.