Okullar Yenileniyor

Okullar Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, öğrencilerin rahat ve sağlıklı bir ortamdaders işleyebilmeleri için ilçedeki tüm okullarda boya, badana ve tadilatişlemlerine devam ediyor.


Esenyurt’ta ki okullar yeni eğitim-öğretim döneminehazırlanıyor. Esenyurt Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretimdönemi başlamadan önce ilçedeki okullarda tadilat ve bakım işlemlerine devamediyor. Kolları sıvayan belediye ekipleri, boya badana çalışmasının yanı sırabakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriyor. Öğrencilerin sorunsuz ve hijyenikbir ortamda eğitim alması için başlatılan çalışmaların okullar açılmadanbitirilmesi hedefleniyor.


“Okullar Açılmadan Tüm Çalışmalarımız Son Bulacak”

Esenyurt Belediyesi'nden çalışmalara ilişkin yapılanaçıklamada; "Esenyurtlu çocuklarımızın nitelikli koşullarda eğitimalabilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Kemal Bozkurt’un talimatıylaokullarımızda boya, badana ve tadilat işlemlerini yapıyoruz. eğitim-öğretimdönemi başlamadan tüm çalışmalarımız son bulacak ve öğrencilerimiz rahat rahatderslerine girebilecekler.” ifadelerine yer verildi.

6uiIjwrq95hmptasoenszynd.jpg

tvko9razqffmxsdcsche8wrg.jpg

879ozkyr1xjc5q0amcirg6np.jpg

kkdyvpvwe7leoyn5zbmmafg2.jpg

fstg8mrd2o1c3zdrfgayonbi.jpg

uwjiy5nId6qpclphaeqtur2w.jpg

0olt5yogfhjzf1lkumuvv3q4.jpg

6pvtxpkehin4mqtwb0cmy1hu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.